Η εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τo 2009 από τον Λάμπρο Τζαμαλή με κύρια δραστηριότητα την πώληση βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Λόγω της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και των πιστοποιημένων προϊόντων της, έγινε πολύ γρήγορα γνωστή στη περιοχή του Αγρινίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Το 2010 η επιχείρηση επεκτάθηκε στο τομέα ρίψης πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών σε διάφορες εκδηλώσεις όπως εκδηλώσεις γάμου, εγκαινίων κ.α. από πλέον έμπειρους πυροτεχνουργούς, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για το προσωπικό όσο και για τους καλεσμένους των εκδηλώσεων.

Από το 2018 η επιχείρηση δραστηροποιείται και στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργώντας το δικό της  ηλεκτρονικό κατάστημα www.magicfire.gr . Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να φέρουμε στην πόρτα σας τα προϊόντα μας, τα οποία παραδίδουμε  πανελλαδικά.

Το 2020 ανακαινίσαμε το φυσικό μας κατάστημα δημιουργώντας έναν άνετο και φιλικό χώρο όπου κάποιος μπορεί να δει τα προϊόντα μας και να ενημερωθεί αναλυτικά για τα πρωτόκολλα ασφαλείας που ακολουθούμε.

Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε την σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που τόσα χρόνια έχουμε χτίσει σε γερές βάσεις και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Είναι μεγάλη η χαρά μας να επιλέγεται εμάς να βρισκόμαστε κοντά σας στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Η ομάδα του Magic Fire.

Κοινοποίηση

Θέλεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου;